Onderwijs, Onderzoek

Geef je mening over studeren op de universiteit

2 mei 2019

De Universiteit Leiden vindt jouw mening belangrijk. Graag nodigen we je daarom uit om lid te worden van het Universiteit Leiden Panel.

Korte enquêtes
Als lid van het panel ontvang je via e-mail uitnodigingen voor enquêtes. Het invullen daarvan kost je ongeveer 5 minuten.

Tegoedbonnen
Als bedankje ontvang je na het invullen van de vragenlijst tegoedbonnen t.w.v. € 9, die je bij universitaire restaurants kunt besteden.

Resultaat
Na afloop van iedere enquête lees je op de website www.universiteitleidenpanel.nl wat de uitkomst van het onderzoek was en wat de universiteit daarmee gaat doen.

Geef je mening over studeren op de universiteit

Meld je nu aan, dan kun je binnenkort meedoen met een enquête over studeren op de universiteit. Op welke tijden studeer je vooral? En wat vind je belangrijk bij een fijne studieplek? Met jouw feedback kunnen we de faciliteiten op de universiteit verbeteren.

Ja, ik doe mee!