Virtual Exchange: volg online keuzevakken voor studiepunten!

6 mei 2019

Verbeter je Engelse taalvaardigheden aan de University of Queensland in Australië, of kom meer te weten over het ontwerp van moderne communicatiesystemen aan de Hong Kong University of Science and Technology. Deze zomer kun je weer studiepunten verdienen met online onderwijs!

Virtual Exchange

Online onderwijs biedt je de mogelijkheid om op virtual exchange te gaan: je kunt niet alleen keuzevakken volgen bij de Universiteit Leiden, maar ook bij andere (buitenlandse) universiteiten. Zo verbreed je je horizon, zonder dat je ervoor op reis hoeft! Je kunt de online vakken inzetten in je keuzeruimte, binnen een Honourstraject of als extracurriculair.

Voordelen

Online onderwijs is flexibel: veel materiaal is 24/7 beschikbaar waardoor je het vak kan volgen wanneer je maar wilt, en je kunt de cursus volgen op afstand. Ook ontwikkel je digitale en interculturele communicatievaardigheden, en bouw je een (internationaal) netwerk op.

Aanbod

Momenteel kun je kiezen uit ca. 50 vakken bij universiteiten van over de hele wereld. Het cursusaanbod wordt in de loop van komend jaar nog verder uitgebreid.

Bekijk het aanbod van online keuzevakken

Let op: aanmeldingsvereisten en deadlines kunnen per universiteit en zelfs per vak verschillen.

Wat is Virtual Exchange?

Verlaat onze website om deze video te bekijken.