Bijna afgestudeerd? Kom naar Leiden Revisited!

24 juni 2019

Ben je bijna afgestudeerd? Of op zoek naar een baan of stageplek? Op vrijdag 30 augustus aanstaande van 14:30 tot circa 21:00 uur is op de Oude Sterrewacht Leiden Revisited; hét alumni-event van onze faculteit.

Honderden alumni komen samen om een van de tien kennissessies te volgen of om gezellig bij te praten en te netwerken met andere alumni. De sessies variëren van arbeidsrecht tot argumenteren voor juristen en van criminologie tot fiscaal recht.

Als je overdag te druk bent met verhuizen, solliciteren of met je nieuwe baan, dan kun je er ook voor kiezen om alleen het avondprogramma te volgen vanaf 17.30 uur. Allemaal uiteraard onder het genot van drankjes, diverse food trucks en muziek van een echte advocaat/dj.

Gratis deelnemen aan deze bijzondere dag/avond?

Meld je dan hier aan!

Zie hier voor meer informatie over het programma.