Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

7 juli: Hardloopevent Urban Trail passeert door Wijnhaven

24 juni 2019

Op zondag 7 juli lopen ongeveer 5000 hardlopers van de KLM Urban Trail Run door het Wijnhavengebouw. We verwachten hen tussen 09:45 uur en 12:15 uur. Hierdoor kan enige overlast ontstaan voor de studenten en medewerkers die gebruik maken van het gebouw. Het gebouw is wel gewoon geopend voor studenten en medewerkers tussen 10:00 uur en 23:00 uur.

Looproute

De hardlopers komen binnen via de tuin. Vervolgens gaan ze rechtsaf de trap op, dan linksaf naar de collegezaal, door de collegezaal naar beneden, vervolgens linksaf en via de Spaanse Trap naar de uitgang en naar buiten via de hoofdingang. Op de tweede verdieping bij het restaurant staat een dj.

Deelnemen?

U kunt zich nog steeds inschrijven om deel te nemen aan deze hardloopwedstrijd.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie