Facilitair

Vacature: Student-assistent(e) voor de ondersteuning van Weblectures en Online Toetsen

11 juni 2019

De student-assistent(e) wordt aangesteld bij Expertise Centrum Online Learning (ECOLe), onderdeel van de afdeling Informatisering en Facilitaire Zaken (IFZ), Faculteit Geesteswetenschappen.

Vanaf 1 augustus tot 31 december 2019 voor 0,5 fte per week (verlenging behoort tot de mogelijkheden)

Functieomschrijving Weblectures

De student-assistent zal zorg dragen voor de Weblectures in Leiden (FGW) en de campus in Den Haag. Via onze streaming platform Mediasite zal er opnames ingepland, gemonteerd en gedistribueerd moeten worden naar de betreffende docenten. Daarnaast zal er voorafgaand aan elk semester een  planning gemaakt moeten worden waarin alle Weblecture-colleges in kaart worden gebracht voor dat betreffende semester. Ook kan het voorkomen dat er weblectures ad hoc moeten worden opgenomen buiten het systeem van Mediasite om.

Functieomschrijving online toetsen

De student-assistent zal zich bezighouden met het ondersteunen van docenten bij het gebruik van het online toetssysteem van de faculteit voor online oefeningen en voor tentamens. Om dit te kunnen doen zal de student-assistent eerst worden ingewerkt in het beheren en gebruiken van het toetssysteem.

Naast deze twee kerntaken kan de student-assistent worden ingezet voor allerlei administratieve en organisatorische klussen die zich voordoen.

Profiel

• Je hebt minimaal je propedeuse behaald en bent tweede- of derdejaars bachelor student
  • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Aantoonbare affiniteit met digitaal leren/toetsen en IT
  • Service gericht, analytisch, zelfstandig en je hebt een proactieve werkhouding
  • Bereid om werkdagen te spreiden in blokken van 4 uur
  • Ervaring met het monteren en converteren van video’s in Adobe Première Pro
  • Ervaring met Adobe Creative Cloud pakket is een pré
  • Ervaring met (semiprofessionele) videocamera’s en audioapparatuur is een pré
  • Ook bereid om heel incidenteel op minder courante tijden (weekend, 's avonds) opnames te verzorgen

Wat bieden wij?

• Aantrekkelijk salaris (schaal SA CAO Nederlandse Universiteiten, max. €2283,= per maand bij voltijdse aanstelling van 38 uur)
  • Werktijden op vaste dagen in overleg

Thomas Vorisek (Weblectures)
tel: 071 – 527 1299 / t.j.vorisek@hum.leidenuniv.nl

Ferdinand Harmsen (Online Toetsen)
Tel: 071—527 1634 / f.a.z.harmsen@hum.leidenuniv.nl

Solliciteren

Stuur vóór maandag 1 juli 2019 9:00 uur je sollicitatiebrief en CV naar f.a.z.harmsen@hum.leidenuniv.nl, t.a.v. Ferdinand Harmsen.

Over ECOLe

Het ExpertiseCentrum Online Leren (ECOLe) begeleidt en adviseert docenten bij het ontwikkelen en inzetten van eigentijds onderwijs. Het expertisecentrum helpt hen bij het 'blended maken' van hun  onderwijs, adviseert over ICT tools en nodigt hen uit om mee te doen met inspirerende lunchbytes.

Het expertisecentrum is gevestigd in het P.J. Veth gebouw en heeft naast haar regulier medewerkers ook altijd verschillende student-assistenten in dienst voor vergelijkbare posities als deze voor andere ICT toepassingen zoals o.a. Blackboard.