Aanbod Bachelor Honours Classes 2019-2020 online

27 juni 2019

Bachelor Honours Classes zijn honourskeuzevakken waar studenten uit alle studierichtingen aan deelnemen. Samen met docenten vanuit verschillende disciplines is voor komend academisch jaar 2019-2020 weer een mooi aanbod aan Bachelor Honours Classes samengesteld. Het (voorlopige) aanbod kun je bekijken in de Studiegids, zodat je je alvast kunt oriënteren op volgend jaar.

Aanmelding en selectie Bachelor Honours Classes

Belangrijk om te weten is dat de inschrijving voor de Bachelor Honours Classes van het eerste semester op 19 augustus open gaat en 5 september 23.59 uur sluit. Om de kleinschaligheid van het onderwijs te waarborgen, is er een beperkt aantal plekken beschikbaar; er vindt dus selectie plaats op basis van motivatie. De uitslag van de selectie wordt 26 september per e-mail bekend gemaakt. De inschrijving voor het tweede semester (inclusief summer schools) gaat open in november.

Master Honours Classes

Ook in 2019-2020 biedt de Honours Academy weer Honours Classes aan voor gemotiveerde masterstudenten! Dus mocht je binnenkort jouw honourstraject afronden en in Leiden een master gaan doen, dan nodigen wij je van harte uit om je aan te melden voor een van de Master Honours Classes. Kijk in de Studiegids voor het actuele aanbod, meer informatie over de Master Honours Classes vind je hier.