Sociaal

Vrijwilligers gezocht voor alumnifestival

21 augustus 2019

Op zaterdag 21 september organiseert de Universiteit Leiden het jaarlijkse Alumnifestival. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen tussen 13.00-19.30 uur (of een gedeelte hiervan).
Het evenement speelt zich af in de Faculty Club en Academiegebouw, Rapenburg 73 te Leiden.

We zoeken enthousiaste studenten om het festival tot een succes te maken, bijvoorbeeld als vrijwilliger bij het informatie- en registratiepunt voor onze oud-studenten, of als begeleider van de sprekers of locatiemanager!

Vind je het leuk om te organiseren, om oud-studenten te ontmoeten en o.a. een gratis toegangsbewijs voor de Nacht van Ontdekkingen te ontvangen? Kom ons dan helpen!

Mail je naam en aankomstjaar via info@alumni.leidenuniv.nl en we hebben contact!