Sociaal

Win Leiden Law-hardloopshirts voor je team bij de Leiden Science Run

9 september 2019

Houd jij van hardlopen? Doe dan op zaterdag 28 september 2019 mee aan de Leiden Science Run. Dit jaar maak je met je deelname kans op een gratis Leiden Law-hardloopshirt.

De wedstrijd wordt in estafettevorm gelopen (een team bestaat uit 4 personen, elk teamlid loopt 4,44 kilometer). De afstand van deze editie is aangepast van 5 naar 4,44 km, omdat de Universiteit Leiden in 2019 444 jaar bestaat.

Doe jij namens de Faculteit der Rechtsgeleerdheid mee met een team? Stuur ons een bewijs van inschrijving en je maakt met je hele team kans op vier gratis Leiden Law-hardloopshirts.

Om hier kans op te maken ontvangen we graag vóór vrijdag 20 september je aanmelding met namen & maten / model hardloopshirt ( man of vrouw  - xs/s/m/l/xl).

Het doel van de Leiden Science Run is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het UAF (Stichting voor vluchtelingstudenten). Elk team draagt bij aan het goede doel met het inschrijfgeld van 25 euro en door familie, vrienden en collega’s te vragen hen te sponsoren.

De start en finish zijn bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen (Einsteinweg 55), bij het Gorlaeus collegezalengebouw. Het parcours is 4,44 kilometer lang en loopt over het Bio Science Park Leiden. De wedstrijd begint om 12.00 uur. Rond 15.00 uur is de prijsuitreiking.

De Universiteit Leiden organiseert deze sponsorwedstrijd voor het UAF in samenwerking met het Universitair Sportcentrum, het Leiden Bio Science Park en hardloopvereniging Currimus. Lees hier meer over de Leiden Science Run 2019.