ICT, Onderwijs

Gratis opslag en gebruik van Word, Excel, Powerpoint en OneNote

1 oktober 2019

Wil je studeren, samenwerken en veilig online bestanden opslaan op iedere locatie en vanaf verschillende apparaten? Gebruik dan OneDrive en Office ProPlus van de universiteit Leiden.

Meer opslagruimte

Als student wil je altijd en overal kunnen beschikken over je bestanden. Via OneDrive beschik je over 1024 GB. Hierdoor kun je grote bestanden opslaan in de cloud en onderling uitwisselen met medestudenten.

Cloud

Office 365 voor zowel Windows, Apple als Android

Office 365 ProPlus is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs en biedt alle programma's die je gewend bent en die je goed kunt gebruiken tijdens je studie. Je kunt het pakket op meerdere computers installeren (Macs en Windows-computers). Daarnaast kun je de Office apps op verschillende mobiele apparaten installeren. Alle apps zijn optimaal geïntegreerd met de universitaire OneDrive. Zo kun je vanaf je tablet, laptop en smartphone overal en altijd bij je bestanden.

Installeren

Alles over het installeren van de universitaire OneDrive en OfficeProPlus en de gebruikersvoorwaarden vind je op de helpdesk portal.