Help mee op het Leids Alumnifestival

16 september 2019

Op zaterdag 21 september organiseert de Universiteit Leiden weer het jaarlijkse Alumnifestival, voorafgaand aan de Nacht van Ontdekkingen. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen van 13.00 tot 19.30 uur, of een gedeelte hiervan.

We zoeken enthousiaste studenten om het festival tot een succes te maken, bijvoorbeeld bij het informatie- en registratiepunt voor onze oud-studenten of als begeleider van sprekers of de locatiemanager!

Vind je het leuk om te organiseren en om oud-studenten te ontmoeten en onder meer een gratis toegangsbewijs voor de Nacht van Ontdekkingen te krijgen? Het evenement speelt zich af in de Faculty Club en het Academiegebouw, Rapenburg 73 te Leiden.

Kun jij ons komen helpen of weet je iemand met wie je dit graag wil doen? Mail ons dan naam en aankomstjaar via info@alumni.leidenuniv.nl en we hebben contact!