Sluitingstermijn verlengd: solliciteer voor een plek in de opleidingscommissie

9 oktober 2019

Ben jij geïnteresseerd in de kwaliteit van het onderwijs van jouw opleiding en beschik je over goede communicatie vaardigheden? Solliciteer dan voor een plek in de opleidingscommissie van jouw opleiding!

De gezamenlijke opleidingscommissie komt zeven keer per jaar bijeen om advies uit te brengen aan het onderwijsbestuur. Alle opleidingen binnen de faculteit zijn in de opleidingscommissie door een of meer studenten en docenten vertegenwoordigd. In de opleidingscommissie laat je jouw stem – en die van je medestudenten – horen en praat je mee over belangrijke zaken als de Onderwijs- en Examenregeling, de onderwijs- en tentamenroosters en de kwaliteit van onze opleidingen. Meer informatie vind je hier.

Per 1 november zal de huidige studentgeleding van de opleidingscommissie worden vervangen. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe studentleden voor de volgende opleidingen:

• Propedeuse juridische opleidingen
  • Bachelor Notarieel recht
  • Bachelor Rechtsgeleerdheid (monodisciplinair/Economie/International Business Law)
  • Master Criminaliteit en rechtshandhaving (Criminologie en veiligheidsbeleid/Comparative Criminal Justice)
  • Master Jeugdrecht

Benoeming

De benoeming van studentleden gaat in per 1 november 2019 en is voor de duur van één jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Je inspanningen worden beloond op basis van een vergoeding in bestuursmaanden.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je cv en een motivatiebrief van maximaal één A4 of een filmpje waarin je je sollicitatie toelicht van maximaal één minuut naar onderwijsbeleid@law.leidenuniv.nl t.a.v. Emma Faber. Geef in je brief of filmpje duidelijk aan welke opleiding(en) je volgt en voor welke opleidingscommissie je in aanmerking zou willen komen. Reageren kan tot 14 oktober. Eventuele gesprekken vinden medio oktober plaats.