Sociaal

International Cultural Night: 29 November 2019

21 november 2019

De International Cultural Night biedt studenten de mogelijkheid om hun cultuur te presenteren met traditioneel eten, dans, taal en meer. Het doel van de avond is om de studentencommunity te versterken door studentenintegratie te stimuleren.

Het thema van dit jaar is Crossing Borders en de keynote spreker is Rosalinde Spitters, vaardigheidsdocent aan de Faculteit van Sociale Wetenschappen. Zij deelt haar verfrissende ideeën over community building.

Doe mee aan de International Cultural Night en laat jouw cultuur zien! Deel heerlijk eten en ga verrijkende gesprekken aan.

Alle (aspirant-)studenten, medewerkers en alumni van de Universiteit Leiden zijn welkom.

• Wanneer: 29 november, van 17.00 tot 22.00
  • Locatie: Plexus Student Centre (Meeting Point, Spectrumzaal, Pom Pom, ISN common room)

Lees meer over het event op Facebook.

Aanmelding is verplicht

Meld je aan!