Meld je nu aan voor het Honours College

2 december 2019

Ben jij een eerstejaars bachelor student, en zoek jij meer verdieping of verbreding naast je studie? Het Honours College biedt kleinschalig onderwijs aan gemotiveerde studenten waarbij veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen onderzoek opzetten of werken aan maatschappelijke thema’s als migratie, klimaatverandering of Artificial Intelligence.

Wil je je aanmelden? Bezoek dan onze website. Hier kun je onder andere lezen wat de trajecten jou te bieden hebben en aan welke eisen je moet voldoen om toegelaten te worden.

Honours College Fair

Wil je meer weten? Kom dan naar de Honours College Fair op dinsdag 3 december, tussen 16.00 uur en 19.00 uur bij de Oude Sterrewacht in Leiden. Je kunt vragen stellen aan studentambassadeurs over hun ervaringen en in gesprek met de Honours College-coördinatoren ontdekken welk traject het best bij jouw interesses past.