Organisatie, P&O

Vacature: ECOLe zoekt student-assistent WordPress voor 76 uur

29 november 2019

Het ExpertiseCentrum Online Learning (ECOLe) van de faculteit Geesteswetenschappen is per direct op zoek naar een student-assistent voor een opdracht van 76 uur.

De student-assistent zal zich bezighouden met het herinrichten van een WordPress site (stemmenvanafrika.nl)  waarin een oud theme moet worden vervangen door een nieuw theme dat de site responsive maakt voor mobile apparaten als tablets en mobile telefoons.

Functie-eisen

Je hebt minimaal je propedeuse behaald en bent tweede- of derdejaars bachelorstudent of masterstudent en hebt aantoonbare ervaring met WordPress. Kennis van PHP, HTMLx en CSS is een pré.

Je kunt zelfstandig werken, bent nauwkeurig en communicatief, en hebt een proactieve werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Nadere inlichtingen over deze vacature zijn te verkrijgen bij Ferdinand Harmsen: f.a.z.harmsen@hum.leidenuniv.nl

Solliciteren

Stuur vóór 9 december 2019 8:00 uur je sollicitatiebrief en CV naar ecole@hum.leidenuniv.nl, t.a.v. Ferdinand Harmsen.

Over ECOLe

Het ExpertiseCentrum Online Leren (ECOLe) begeleidt en adviseert docenten bij het ontwikkelen en inzetten van eigentijds onderwijs. Het expertisecentrum helpt hen bij het 'blended maken' van hun  onderwijs, adviseert over ICT tools en nodigt hen uit om mee te doen met inspirerende lunchbytes.

Het expertisecentrum is gevestigd in het P.J. Veth gebouw en heeft naast haar regulier medewerkers ook altijd verschillende student-assistenten in dienst.