Vacature: Student-assistent project ‘Studenten als Partners’

1 november 2019

Het projectteam Implementatie Onderwijsvisie draagt zorg voor de coördinatie van de activiteiten rondom de implementatie van de onderwijsvisie ‘Learning @ Leiden University’. In de nieuwe onderwijsvisie van Universiteit Leiden staan acht ambities beschreven. Bij het implementeren van deze acht ambities is de inbreng van studenten cruciaal, daarom heeft het projectteam in 2018 het project ‘Studenten als Partners’ opgezet. Hét project waarbij studenten hun eigen onderwijsinnovatie-idee kunnen aandragen en uitvoeren. Het doel van dit project is om studenten een proactieve rol te geven in het proces van onderwijsvernieuwing.

Het projectteam Implementatie Onderwijsvisie zoekt een student die 2 of 2,5 dag per week beschikbaar is vanaf januari 2020.

Taken:

• Procesbegeleiding van studenten die deelnemen aan het project
  • Het Studenten als Partners-project uitdragen op evenementen en in bestuursvergaderingen
  • Het vormgeven en coördineren van de campagne betreffende werving van nieuwe studenten
  • Het project promoten onder medewerkers bij de verschillende faculteiten
  • Het project evalueren en verbeteren in samenwerking met het projectteam
  • Diverse administratieve taken

Profiel:

Ben je een student met interesse in onderwijsvernieuwing

• die goed kan organiseren en enthousiasmeren?
  • die helder kan communiceren en uitleggen in het Nederlands en Engels
  • die het leuk vindt bijeenkomsten en vergaderingen te organiseren?
  • die veel docenten en studenten kent in de eigen opleiding en bij andere opleidingen?
  • die studenten weet te mobiliseren als het om de kwaliteit van hun onderwijs gaat?
  • die goed in een team kan werken?
  • die zich flexibel kan opstellen met betrekking tot diens takenpakket?

Kom dan het projectteam Implementatie Onderwijsvisie versterken! Stuur een email met CV en korte motivatie naar visionteachingandlearning@bb.leidenuniv.nl t.n.v. Thomas Vink uiterlijk zondag 17 november. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 25 november.

De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.