Onderwijs, Organisatie

Word gehoord op de High Tea Club van het LUS op 18 november

8 november 2019

Doe mee!

Het Leids Universitair Studentenplatform (LUS) biedt via laagdrempelige, open bijeenkomsten studenten de kans om zich uit te spreken over onderwerpen die voor hen en de universiteit belangrijk zijn.

Op 18 november vindt de High Tea Club ‘Word je gehoord?’ plaats. Lees meer en meld je aan

Waarom Breakfasts, Lunches en High Tea Clubs?

Het LUS faciliteert maandelijkse Breakfast, Lunch en High Tea Clubs. Onder het genot van eten en drinken worden studenten eerst voorbereid op het onderwerp door korte lezingen, waarna zij hierover in gesprek kunnen gaan met elkaar. Het LUS bundelt deze ideeën en verwerkt ze tot een rapport. Dit rapport wordt meegenomen in het universitair beleid, waardoor studenten een stem krijgen in het reilen en zeilen van de universiteit.