LUS Club: Landing in Leiden, 16 december

6 december 2019

Als nieuwe student beginnen op de universiteit kan ontzettend spannend zijn. Hoe werkt uSis bijvoorbeeld, hoe moet je omgaan met Blackboard en bij wie kun je terecht als het op studie- of persoonlijk vlak niet zo goed gaat? De Universiteit Leiden probeert studenten zoveel mogelijk te ondersteunen in deze overgang, maar dat kan natuurlijk altijd beter.

Kom met het LUS praten over jouw ervaringen als nieuwe student tijdens de LUS Club Landing in Leiden event!

Wanneer: maandag 16 december, van 15.30 tot 17.30
Waar: Faculty Club, Academiegebouw, Leiden

Kom met ons praten tijdens de LUS Club

Aanmelden kan tot 11 december. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meld je aan!

Onder het genot van een (gratis) hapje en drankje zullen we eerst luisteren naar twee sprekers, om daarna in discussie te gaan over jullie ervaringen en hoe de Universiteit Leiden de overstap naar de universiteit zou kunnen vergemakkelijken. De input die tijdens de club wordt gegeven zal door het LUS worden gepresenteerd aan het College van Bestuur van de universiteit.

Meer informatie

Zie LUS: Landing in Leiden Facebook event of stuur een email naar lus@sea.leidenuniv.nl.