Studeren in het buitenland 2020-2021: meld je nu aan

2 december 2019

Ruil jij volgend academisch jaar een semester Leiden in voor een semester in Kopenhagen, San Francisco, Ljubljana, Shanghai, Melbourne of Londen? Of een van onze andere meer dan 70 uitwisselingsbestemmingen?

Het is dé manier om kennis te maken met een ander rechtssysteem, je interculturele vaardigheden verbeteren, je cv te verrijken, je persoonlijk te ontwikkelen én vloeiend een andere taal te kunnen spreken.

De aanmeldingsdeadline voor 2020-2021 is 1 februari 2020 (facultaire overeenkomsten en zowel voor het eerste semester als het tweede semester). Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om langs te komen op onze inloopspreekuren (ma, di, wo, vrij van 11.00 tot 12.00 uur) of bezoek een van onze voorlichtingsovereenkomsten waarbij ook oud-uitwisselingsstudenten aanwezig zijn om over hun ervaringen te vertellen.

De volgende voorlichting is op donderdag 12 december van 15.30 – 17.00 uur, A.144 in het KOG. Daarna zal er nog een voorlichting plaatsvinden op 9 januari 2020.

Kijk hier voor meer informatie over studeren in het buitenland. Voor verdere vragen kun je terecht bij Bureau Internationaal Onderwijs.