Sociaal

Uitnodiging gespreksavonden in verband met aanrandingen/verkrachtingen in Leiden

12 december 2019

De berichten over aanrandingen en verkrachtingen hebben de afgelopen weken in Leiden tot veel onrust en gevoelens van onveiligheid geleid, vooral ook onder studenten. Heb je vragen, wil je erover praten? Kom dan naar een van de twee gespreksavonden, op 16 of 19 december.

De gespreksavonden worden op twee Leidse studentenverenigingen gehouden, maar staan nadrukkelijk open voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Vertegenwoordigers van de universiteit en ook burgemeester Lenferink zullen aanwezig zijn, evenals politie, slachtofferhulp, het openbaar ministerie en vertegenwoordigers van de hogeschool en van studentenverenigingen.

Waar en wanneer

Maandag 16 december, van 17.30 tot 19.00 uur, op Augustinus (Rapenburg 24 , Leiden).
Donderdag 19 december, van 17.00 tot 18.30 uur, op Quintus (Boommarkt 5a, Leiden).

Wil je een van deze gespreksavonden bijwonen, meld je dan aan bij de gemeente Leiden.

Als deze twee avonden vol zijn, worden er extra avonden georganiseerd. De data daarvoor worden later bekend gemaakt.

Gespreksavonden

16 december 17.30u op Augustinus en 19 december 17.00u op Quintus