Facilitair, Organisatie

Universiteit gesloten van 25 december 2019 tot en met 1 januari 2020

17 december 2019

Van woensdag 25 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020 is de universiteit gesloten in verband met de feestdagen. Alle universiteitsgebouwen zijn in deze periode gesloten.

W&N

In de gebouwen van W&N is aanwezigheid buiten de normale werktijden slechts toegestaan indien dit vereist is voor voortgang van de normale werkzaamheden. Het uitvoeren van werkzaamheden en experimenten buiten werktijd is alleen toegestaan na toestemming van je direct leidinggevende. De aanwezigheid van minimaal 2 personen is hierbij vereist.

Lees meer over werken buiten werktijd en wat te doen bij calamiteiten in het veiligheidsreglement.

Let op: Het Logistiek Centrum is op vrijdag 20 dec vanaf 15.00 uur gesloten in verband met een kerstviering.

Vragen? Neem dan contact op met de Servicedesk.

Sluiting Self Service

Vanaf 24 december tot en met 1 januari kunt u geen gebruik maken van Self Service.

Bibliotheek

De Universiteitsbibliotheek is geopend, maar hanteert gewijzigde openingstijden.

ISSC-balies

Van 16 december t/m 17 januari gelden aangepaste openingstijden voor de ISSC-balies:

Gorleaus:
maandag - vrijdag: 13:30 - 17:00 uur

KOG:
maandag - vrijdag: 13:30 - 17:00 uur

Lipsius:
maandag - vrijdag: 09:00 - 12:30 uur

Pieter de la Court:
maandag - vrijdag: 09:00 - 12:30 uur

De openingstijden van de centrale ISSC-Helpdesk blijven ongewijzigd.