Universiteit Leiden

nl en

Proefrepetities van Sempre Crescendo: doe mee!

9 januari 2020

Studentenkoor en -orkest Sempre Crescendo houdt deze maand iedere donderdagavond open repetities. Houd je van muziek maken, lijkt het je leuk om in een symfonieorkest mee te spelen of in een groot koor mee te zingen of wil je graag meer leren op het gebied van muziek? Kom dan langs bij de proefrepetities en borrel na afloop gezellig mee in de Salon. Er is specifiek nog versterking nodig bij de altviolen, de klarinetten, de hoorns en de trombones. Maar natuurlijk ben je ook welkom als je iets anders speelt of als je zingt!

Wanneer?
Donderdag 9, 16 23 & 30 januari van 20:00 tot 22:30 uur.

Waar?
Breestraat 50 (Sociëteit Minerva)

Vragen?
Mail naar: bestuur@smgsemprecrescendo.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.