Sociaal

Wil jij figureren in een afstudeerfilm op het KOG?

17 januari 2020

Wij zijn op zoek naar een grote groep figuranten die het leuk vinden om te figureren in een scène van onze afstudeerfilm Sluimer. De film vertelt het verhaal van Philine (21) die studeert aan een grote universiteit waar de studenten tot op het bot gemotiveerd zijn.

Voor deze scène zoeken we studenten die aan het werk zijn in de bibliotheek. Deze afstudeerfilm van de Nederlandse Filmacademie, in samenwerking met BNNVARA, zal te zien zijn op diverse filmfestivals en verschijnt in het najaar op nationale televisie.

Wanneer?

Vrijdag 14 februari 20.00 uur - 06.00 uur (tijden in overleg).

Waar?

De bibliotheek van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Kamerlingh Onnes Gebouw, Steenschuur 25, 2311 ES Leiden.

Wie?

Jongeren tussen de 18 en 26 jaar met interesse in film, dans & theater.

Mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en foto naar figuratievoorfilmacademie@gmail.com