Fotowedstrijd 'The world is your classroom': doe mee!

18 mei 2020

Verlengde deadline

Vanwege de Covid-19 crisis is de deadline verlengd naar 1 juni 2020. Stuur je foto's in en maak kans op mooie prijzen!

Ben je in het najaar van 2019 of het voorjaar van 2020 in het kader van je studie naar het buitenland geweest? Heb je het thema van de fotowedstrijd vast weten te leggen in jouw foto’s? Doe dan mee aan de Studeren in het Buitenland Fotowedstrijd.

Thema: 'The World is Your Classroom'

Het thema van de wedstrijd is 'The World is Your Classroom'. Het thema kan op veel manieren worden vastgelegd: van foto’s van jou en je medestudenten in een klaslokaal, de bibliotheek, op de campus of op excursie, tot beelden van jou en je vrienden tijdens culturele evenementen of smullend van lokale lekkernijen. Gebruik je fantasie!

Prijzen

Je maakt kans op een waardebon van 50, 100 of 150 euro en een prachtige uitvergroting van je winnende foto.

Tentoonstelling

De winnende foto’s en een selectie van de inzendingen zullen vanaf september 2020 worden tentoongesteld in de Study Abroad fototentoonstelling. Op die manier kun je je bijzondere ervaring delen en je medestudenten inspireren om ook in het buitenland te studeren.

Deadline: 1 juni 2020

Je kunt meedoen tot 1 juni 2020. We kijken uit naar je foto’s!

• Alle studenten van de Universiteit Leiden die in het kader van hun studie voor een uitwisseling of study abroad, stage of onderzoek naar het buitenland zijn of zijn gegaan in het academisch jaar 2019-2020 mogen deelnemen.
  • De deadline voor deelname is 1 juni 2020.
  • De foto’s moeten passen binnen het thema ‘The World is Your Classroom’.
  • Je mag maximaal 5 foto’s inzenden.
  • Je moet de foto’s zelf gemaakt hebben, het land van je uitwisseling of stage.
  • De foto’s moeten scherp zijn en van hoge kwaliteit (minimaal 4000 pixels lengte/breedte, en bij voorkeur een resolutie van 300 dpi).
  • De winnende foto’s zullen op 15 juni 2020 bekend worden gemaakt op de Studeren in het Buitenland Facebook pagina. Als je gewonnen hebt, ontvang je ook bericht per e-mail.
  • Door je foto’s in te sturen, geef je de Universiteit Leiden toestemming om deze te gebruiken op de website van de universiteit, op sociale media en op promotiemateriaal, zoals posters en flyers.

Lees eerst de voorwaarden goed door!

Stuur je foto's naar photo-contest@sea.leidenuniv.nl

Vermeld bij elke foto:

• je naam
  • opleiding
  • bestemming
  • titel
  • onderschrift (waar en in welke context is de foto gemaakt?)
  • hoe de foto past bij het thema