Meld je aan voor de Nationale DenkTank 2020

13 februari 2020

De Nationale DenkTank zoekt ondernemende academici die zich graag inzetten om maatschappelijke impact te maken. Ben jij een ambitieuze masterstudent of promovendus of rond je deze zomer je wo-bachelor af? Geef je dan op voor de Nationale DenkTank 2020 voor de tijd van je leven.

Als deelnemer aan de Nationale DenkTank 2020 doe je vier maanden - van 17 augustus t/m 18 december 2020 - fulltime onderzoek en bedenk je innovatieve en slimme oplossingen voor onzekerheden van de middengroepen in Nederland. Wie weet bouw jij jouw oplossing tijdens en na afloop van de DenkTank uit tot een mediacampagne, start-up of concreet beleidsvoorstel. Standplaats is Amsterdam.

Lees meer en meld je aan

Je kunt je aanmelden t/m 12 april.

Meer info en aanmelden

Informatieavonden

Voor geïnteresseerden organiseert de Nationale Denktank verschillende informatieavonden. Hier vertellen oud-deelnemers over hun ervaringen, en kun je al je vragen stellen.

• Woensdag 4 maart, 19:15 tot 21:00 uur, Rotterdam. Locatie: Honours Paviljoen, Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA Rotterdam.
  • Donderdag 12 maart, 19:15 tot 21:00 uur, Utrecht. Locatie: UCU Auditorium, Kriekenpitplein 1, 3584 EC Utrecht.
  • Dinsdag 24 maart, 19:15 tot 21:00 uur, Amsterdam. Locatie: Freedom Lab, ‘Central Perk’, Plantage Middenlaan 62, 1018 DH Amsterdam.

Aanmelden voor de informatieavonden kan via deze link.