Psychologie: Instituutsbureau zoekt student-assistentie van 1 maart tot 1 juli

20 februari 2020

Het Instituutsbureau Psychologie is op zoek naar een of twee student-assistenten in de periode van 1 maart tot 1 juli 2020 voor het tijdelijk vervullen van een aantal ondersteunende en administratieve werkzaamheden. Deze taken kunnen worden uitgevoerd door één student of worden verdeeld onder twee studenten.

Geïnteresseerd?

Graag uiterlijk woensdag 4 maart je motivatie en CV mailen naar Heleen Oostebrink. Ook voor meer informatie mail je Heleen Oostebrink (afwezig tussen 21 februari en 2 maart):
h.m.oostebrink@fsw.leidenuniv.nl

Taken

De student-assistent zal zich in samenwerking met de vaste medewerkers bezighouden met

1. Administratieve en ondersteunende werkzaamheden voor het Premasterprogramma Psychologie (16 uur per week)
    • Beheren Premaster-mailbox: mail beantwoorden, informatiemails uitsturen.
    • Ondersteuning Premaster Toelatingscommissie: maandelijkse vergadering voorbereiden en notuleren, administratie toelatingsverzoeken, opvolging premasterprogramma.
    • Organisatie Toets Academische Competenties
    • Ondersteuning Studieadviseur Premaster
  2. Administratie en ondersteunende werkzaamheden Bachelor Opleidingscommissie (4 uur per week)
    • Beheren BOC-mailbox
    • Ondersteuning BOC: organisatie en voorbereiding vergadering (maandelijks), vooroverleggen met voorzitter en studenten, Notuleren en brieven opstellen
    • Evaluatie Bacheloronderwijs

Functie-eisen

• Je hebt minimaal je propedeuse behaald en je bent tweede- of derdejaars bachelorstudent of masterstudent.
  • Je kunt zelfstandig werken, bent nauwkeurig, communicatief vaardig, representatief, en hebt een proactieve en lerende werkhouding. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.