Schrijf je nu in voor de Master Honours Classes van het tweede semester!

3 februari 2020

Gemotiveerde masterstudenten met goede studieresultaten kunnen zich aanmelden voor de interdisciplinaire Master Honours Classes van de Universiteit Leiden, waarmee gemotiveerde studenten de kans krijgen om een verdiepend, extracurriculair vak te volgen.

Honours Classes zijn interdisciplinair en houden zich bezig met complexe wetenschappelijke en maatschappelijke onderwerpen. Je kunt je aanmelden als je een master volgt aan de Universiteit Leiden, je voor je bachelor een cijfergemiddelde van een 7 of hoger hebt en je een goede motivatie hebt.

Aanbod 2019-2020

Aankomend semester worden er twee Master Honours Classes aangeboden. Het gaat om twee classes van 5 EC: Innovating Health and Well-being through Entrepreneurship en Planet in Peril: Exploring Human Relations with Nature.

Aanmelden voor de Master Honours Classes is vanaf nu mogelijk en kan tot zondag 16 februari 23.59 uur.

Meld je nu aan!