Vacature: word jij de nieuwe Leiden Law Vlogger?

10 november 2020

Ben jij een makkelijke prater, ben je niet bang om voor de camera te staan en kun je goed filmpjes editen? Dan is de afdeling Marketing & Communicatie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een nieuwe:

Leiden Law Vlogger (m/v)

Je gaat met je telefoon/camera in de hand op pad en je gaat bijvoorbeeld op bezoek bij alumni van de Leidse rechtenfaculteit, uiteraard altijd in lijn met de meest recente coronamaatregelen. In aansprekende, laagdrempelige vlogs laat je de alumni op hun werkplek vertellen waar ze werken, wat ze precies doen en wat daarbij komt kijken. Ook ben je als vlogger van de faculteit inzetbaar voor bijvoorbeeld evenementen.

Het betreft een betaalde functie. Een vlog voorbereiden, opnemen en monteren kost je ongeveer 10 uur. Per maand zul je gemiddeld één vlog maken.

De vlogs worden geplaatst op diverse sociale mediakanalen en de website van de faculteit. Bekijk hier de vlogs die tot nu toe zijn gemaakt.

Profielschets:

• Je bent eerste-, tweede- of derdejaars student;
  • Je hebt ervaring met het maken van vlogs en durft voor de camera te staan;
  • Je kunt je eigen vlogs editen;
  • Je durft te vragen en kunt iemand anders zijn of haar verhaal laten vertellen;
  • Je bent representatief, je vertegenwoordigt immers onze faculteit;
  • Je bent flexibel en hebt humor.

Ben jij de vlogger die we zoeken? Reageer dan door in een vlog uit te leggen waarom jíj onze volgende Leiden Law Vlogger bent! Stuur je vlog voor maandag 30 november 2020 naar online@law.leidenuniv.nl.

Vragen? Neem contact op met Floris van den Driesche (071 527 5256) of via f.van.den.driesche@law.leidenuniv.nl.