Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Voorlichtingsbijeenkomsten Lerarenopleiding ICLON 13-2 & 17-3

21 januari 2020

Ook dit voorjaar organiseert het ICLON weer voorlichtingsbijeenkomsten over de lerarenopleiding. Tijdens de presentatie ontvang je informatie over de Lerarenopleiding (master), het World Teachers Programme, de Educatieve minor en de Educatieve module. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Data: donderdag 13 februari en dinsdag 17 maart 2020
Tijd: 15:30 - 17:00 uur         
Locatie: Pieter de la Courtgebouw, zaal 5A47
Meer informatie: www.iclon.nl/voorlichting  

Aanmelddeadline
Let op: de aanmelddeadlines (voor alle trajecten) wijken af van de universitaire deadlines. De aanmelddeadline voor de start eind augustus 1 april 2020 voor de start eind januari 2021 is 1 november 2020. De aanmeldprocedure is beschreven op de website.

Meer informatie
Lerarenopleiding Master, Educatieve minor en Educatieve module
World Teachers Programme

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.