Universiteit Leiden

nl en

Corona: onderwijs en toetsing op afstand vanaf maandag 23 maart

19 maart 2020

Vanaf maandag 23 maart gaan alle opleidingen met alle vakken zo snel mogelijk over op onderwijs en toetsing op afstand. 

Deze remote teaching en toetsing geldt voor het einde van periode 3 en heel periode 4, dus tot het einde van dit collegejaar. Er zal  geen fysiek onderwijs meer gegeven worden.  
Dit is een ingrijpend besluit. De huidige switch naar al het onderwijs online vraagt een enorme inspanning en aanpassing van iedereen. We willen jullie daarom niet nog meer belasten met op korte termijn nieuwe veranderingen. We hopen dat dit besluit rust geeft.
Mochten de coronamaatregelen van het kabinet versoepeld worden, dan sluiten we niet uit dat bepaalde fysieke vormen van onderwijs of toetsing weer ingevoerd kunnen worden. Maar in principe blijft onderwijs op afstand de leidraad voor alle studies en vakken voor de rest van dit collegejaar.

Impact

We begrijpen dat deze en andere maatregelen veel impact hebben op onze studenten en docenten. We kunnen ons voorstellen dat we in dit bericht nog niet al je vragen hebben beantwoord.  Ga met vragen over je studie naar je docent of studieadviseur. 
Kijk ook  op de website
Online studeren in tijden van corona. Hier is ook een lijst veelgestelde vragen (FAQs). 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.