Facilitair

Kortere openingstijden gebouwen W&N

26 maart 2020

De gebouwen van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen zijn in verband met de coronacrisis slechts zeer beperkt toegankelijk. Vanaf maandag 30 maart zullen de gebouwen daarnaast op doordeweekse dagen kortere openingstijden hebben en eerder sluiten dan normaal.

De tijden zijn als volgt:

Snellius    8:30 – 18:00 uur
Gorlaeus/Huygens/Oort/LMUY 8:00 – 18:00 uur
Sylvius  8:00 – 18:00 uur
Gorlaeus Collegezalengebouw
(voor opnames voor onderwijs op afstand)
8:00 – 17:00 uur

Kort voor 18:00 uur zal de receptie de sluiting van het gebouw omroepen. Iedereen wordt geacht het gebouw voor 18:00 uur te verlaten te hebben.

Avonden en weekenden

Voor de avonden en weekend geldt het regime dat eerder is ingegaan: de gebouwen zijn gesloten, uitgezonderd voor de medewerkers die bij het faculteitsbestuur zijn aangemeld voor het verzorgen van vitale functies.

Wie heeft toegang

In verband met de coronacrisis is de norm voor alle medewerkers van de Universiteit Leiden dat zij thuis werken. Alleen voor werknemers die vitale voorzieningen verzorgen geldt hierop een uitzondering. Ook voor hen geldt echter dat ze alleen met uitdrukkelijke toestemming van instituutsdirecteur of diensthoofd de gebouwen mogen betreden. Deze maatregel duurt in ieder geval tot en met 6 april, en zal worden verlengd indien kabinet en RIVM hiertoe via de landelijke richtlijnen opdracht zullen geven.

Ophalen van materialen uit de gebouwen is binnen de aangegeven openingstijden wel toegestaan. Hiervoor is toestemming van de leidinggevende vereist. Let op dat de gebouwen Gorlaeus, Huygens, Oort en LMUY momenteel uitsluitend toegankelijk zijn via het eenpersoonstourniquet in de hoofdingang.