Meer regie op je eigen studie? Op naar een betere onderwijslogistiek

14 februari 2020

Meer regie op je eigen studie

Is het vinden van een actueel collegerooster, het inschrijven voor een vak of het inzien van studieresultaten soms een onoverzichtelijke zoektocht?

Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Achter de schermen zijn we al een tijd bezig om dit soort zaken beter te stroomlijnen. Zo werken we aan de verbetering van publicatie van collegeroosters en aan het realiseren van één digitale plek waar jij straks informatie kunt vinden om je studie beter te organiseren. Zo kun je straks meer regie voeren op je eigen studie.

Ben je benieuwd hoe ver we zijn en wat dit voor jou betekent? Tijdens de bijeenkomst op donderdag 19 maart van 15.00 – 17.00 uur in PLNT (Langegracht 70, Leiden) nemen we je graag mee in de ontwikkelingen binnen het programma. De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands.

We kijken uit naar je komst!