W&N zoekt nieuwe assessor 2020/2021

studiejaar 2020-2021
25 uur per week

Wat doet de assessor?

Als student-lid van het faculteitsbestuur behartig je de belangen van de studenten van onze faculteit. Je houdt je onder meer bezig met vraagstukken op het gebied van kwaliteit van het onderwijs en medezeggenschap en je bent het aanspreekpunt voor de studieverenigingen. Je vertegenwoordigt de faculteit in diverse werk- en stuurgroepen binnen de universiteit.

Voor wie?

Een enthousiaste student(e) die studeert aan één van de opleidingen van onze faculteit met interesse in onderwijs- en studentenzaken en in bestuurlijke processen, die bovendien beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. De functie van assessor is een leuke en leerzame functie waarin je naast je studie waardevolle bestuurlijke ervaring kunt opdoen tegen een passende vergoeding (deze bedroeg in 2019/2020 ongeveer € 1000,- per maand).

Meer weten?

Neem contact op de huidige assessor Bas Schaalje via assessor@science.leidenuniv.nl.

Direct solliciteren

Stuur voor 26 april 2020 je motivatie en cv naar bestuur@science.leidenuniv.nl t.a.v. het faculteitsbestuur. Houd er rekening mee dat gesprekken worden gevoerd in de week van 11 mei 2020.