AON verzekering voor internationale studenten aangepast

23 april 2020

Vanwege de situatie rond het coronavirus heeft AON belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de verzekering voor huidige internationale studenten.

Verzekerde periode thuisland verlengd

Tot nu toe waren internationale studenten maximaal acht weken verzekerd in hun thuisland. Veel studenten zullen deze periode overschrijden omdat ze eerder naar huis zijn gegaan. Daarom verlengt AON deze periode.

Als je een geldige AON studentenverzekering hebt, ben je tot 31 augustus 2020 verzekerd in je thuisland, als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

• Je blijft ingeschreven staan als student aan de Universiteit Leiden.
  • Je kunt aantonen dat je je studie online voortzet.

Let op: tijdens deze verlengde periode ben je alleen verzekerd voor medische noodgevallen. Zorgkosten zijn gedekt tot maximaal twee keer het Nederlandse basiszorgtarief. De dekking vervalt zodra je verzekering verloopt.

Neem voor meer informatie contact op met Aon studentenverzekeringen.