Onderwijs, Organisatie

GEZOCHT: Opleidingscommissietrainer 2020-2021

6 mei 2020

De Faculteit der Sociale Wetenschappen is op zoek naar een nieuwe Opleidingscommissietrainer (OLC-trainer). Deze trainer verzorgt de training van de studentleden van opleidingscommissies en wordt zelf ook inhoudelijk getraind.

Als trainer moet je zelfstandig kunnen werken, ervaring hebben in medezeggenschap, verantwoordelijk en assertief zijn, communicatief vaardig zijn in het Engels en Nederlands en goed kunnen presenteren. De werkuren wisselen: soms besteed je 10 uur per week aan je werk, en soms geen. Je kunt een groot deel van je werk zelf inplannen.

Taken

• Opleidingscommissies trainen: presentaties geven in het Nederlands en Engels en uitwisseling tussen studenten bevorderen;
  • Trainingen creëren: presentaties voorbereiden, opdrachten verzinnen, etc.;
  • Volgen van trainingen om zelf de trainingen beter te kunnen verzorgen;
  • Beantwoorden van vragen van OLC-leden;
  • Contact houden met de assessor.

Een goede kandidaat:

• Heeft ervaring in medezeggenschap;
  • Blijft komend studiejaar in Nederland en is flexibel beschikbaar;
  • Spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands;
  • Is student van de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Leiden.

Arbeidsvoorwaarden

• De aanstelling betreft een nul-urencontract bij JobMotion;
  • Inschaling is afhankelijk van je studiejaar.

Geïnteresseerd?

Mail je CV en een motivatiebrief van maximaal 1 A4 uiterlijk op vrijdag 29 mei 2020, 23.59 uur naar assessor Linde Helfrich. Met vragen over de functie kan je terecht bij de huidige OLC-trainer, Kevin Hoogeveen