Science Career Service nog steeds beschikbaar

20 april 2020

Heb je vragen over je loopbaanmogelijkheden, je cv of de huidige arbeidsmarkt? Dan is er goed nieuws: je kan nog steeds contact opnemen met Science Career Service!

Workshops

Science Career Service biedt de workshops en de Career Colleges momenteel digitaal aan. Voor een overzicht en registreren voor de workshops bezoek de klik hier.

Afspraken

Studentenafspraken zijn mogelijk via Skype/Teams (videobellen) of telefoon. Een afspraak kan je zoals gebruikelijk nog steeds maken via de studentenwebsite/Online afspraken.
Vermeld bij het maken van een afspraak onder 'opmerkingen' of je Skype (met je Skype-gegevens) wil gebruiken, Teams (als student heb je hiervoor automatisch een account) of telefoon en negeer de automatische bevestiging van 'Online afspraken' over locatie.

Telefonisch spreekuur i.p.v. inloopspreekuur

Het inloopspreekuur is vervangen door een telefonisch spreekuur.

Open spreekuur telefonisch via: +31 (0) 71 527 1867
Iedere donderdag: 12:30 - 13:30

Wij blijven ook beschikbaar voor e-mails met vragen of verzoek tot review van cv/brief/LinkedIn-profiel. Stuur je e-mail naar career@science.leidenuniv.nl.

Zorg goed voor jezelf en we hopen je snel te verwelkomen via Skype, Teams, telefoon of in een andere online setting!

Het Careerteam (Ilse Huijskens, Annemarie Loeters & Joost Barendse)