Interesse in de minor Kindermishandeling? Neem deel aan het bestuur!

23 april 2020

Zoals je wellicht weet heb je komend studiejaar een vrije ruimte om keuzevakken of een minor te volgen. Vanuit de Leidse Studievereniging Kindermishandeling (L.S.K.), die ontstaan is uit de minor 'Kindermishandeling en Verwaarlozing: een levenslooppperspectief', zijn wij op zoek naar een nieuw part-time bestuur voor het collegejaar 2020-2021. Mocht je het komende collegejaar deze minor gaan volgen, dan mag je ook een bestuursjaar doen. Als bestuur zet je je 5 tot 10 uur per week in voor de vereniging. Denk hierbij aan het organiseren van lezingen, bijwonen van vergaderingen en samenwerken met verschillende partners. Ben jij benieuwd of een bestuursjaar bij jou past? Je vindt informatie over L.S.K. en de verschillende bestuursfuncties op onze website www.studievereniging-lsk.nl. Voor overige vragen mag je ons altijd een bericht sturen via de mail of sociale media. Wil je solliciteren, stuur dan uiterlijk 1 mei een korte motivatiebrief en je CV naar lsk@fsw.leidenuniv.nl.