Afronding bachelor verplaatst van vóór 1 september naar vóór 1 oktober 2020

15 mei 2020

De universiteit biedt een oplossing aan derdejaars bachelorstudenten die studievertraging hebben opgelopen door de coronamaatregelen en willen beginnen aan een master in het studiejaar 2020-2021.

Voor de masters Criminaliteit en rechtshandhaving (alle afstudeerrichtingen), Fiscaal recht, Forensische criminologie, Jeugdrecht, Notarieel recht, Rechtsgeleerdheid (alle afstudeerrichtingen) en Law & Society betekent dit dat in bijzondere situaties opdrachten en toetsen in september nog mogen worden gemaakt. Nader bericht hierover volgt begin juni 2020.

Op deze manier kun je de bachelor vóór 1 oktober 2020 afronden en op 1 september 2020 (met terugwerkende kracht) instromen in de masteropleiding.

Tweede startmoment in februari 2021

Voor onze masters Criminaliteit en rechtshandhaving (alle afstudeerrichtingen), Fiscaal recht , Forensische criminologie, Jeugdrecht, Notarieel recht en Rechtsgeleerdheid (alle afstudeerrichtingen) kennen we twee startmomenten. Dus mocht het onverhoopt niet lukken, stel dan de start van je master een half jaar uit, naar februari 2021. Ben je per september (voorwaardelijk) toegelaten tot een selectieve master/master met afzonderlijke toelatingsprocedure? Dan zul je je voor toelating in februari 2021 opnieuw moeten aanmelden.

Vragen?

Begin juni komen we met meer informatie. Heb je inhoudelijke vragen over de opleiding, neem dan contact op met de mastercoördinator van de opleidingen of stel je vraag aan de studieadviseur.

We kijken ernaar uit om je na de zomer in een van onze masteropleidingen te verwelkomen en wensen je veel succes toe bij de afronding van je bachelor.