Heb jij ervaring met lesgeven? Help mee in het (basis)onderwijs!

19 mei 2020

Het coronavirus levert grote uitdagingen op voor het basis- en voortgezet onderwijs. Leerkrachten, schoolbesturen en ouders zijn genoodzaakt om nieuwe strategieën te ontwikkelen om ook in deze uitzonderlijke situatie hoogwaardig en inclusief onderwijs te waarborgen en te zorgen voor het welzijn van alle leerlingen.

Daarom werkt het Open Leerplein, een initiatief van de Universiteit Leiden, samen met de Gemeente Den Haag in een project om scholen, ouders en leerlingen te ondersteunen. Het project start in het basisonderwijs en het streven is om vanaf september uit te breiden naar het voortgezet onderwijs.

Jij kunt helpen om dit project een succes te maken! We zijn op zoek naar studenten die ervaring hebben met lesgeven aan kinderen of jongeren en graag een bijdrage willen leveren. De taken bestaan onder andere uit:

• Leerlingen helpen bij hun schoolwerk;
  • Leerkrachten ondersteunen bij het voorbereiden van lessen en het gebruik van digitale hulpmiddelen;
  • Vragen van ouders beantwoorden.

Je kunt zelf aangeven waar je ervaring mee hebt en waar je voorkeur naar uitgaat.

Wil jij meehelpen in het onderwijs?

Lees meer en meld je aan!