Namens het Faculteitsbestuur: Succes met de tentamens!

19 mei 2020

Beste studenten,

Na zo’n twee maanden online onderwijs is deze week de tentamenperiode van start gegaan. Ook deze ziet er heel anders uit tijdens deze coronacrisis. Wij willen jullie via deze weg alvast enorm veel succes wensen met het maken van tentamens, het schrijven van papers en scripties en de andere toetsen die je zal afleggen.

Het maakt ons enorm trots om te zien hoe veel studenten er, ondanks de uitdagende omstandigheden, het beste van blijven maken. De huidige tentamenperiode zal mogelijk extra inspanning van jullie vragen en andere problemen met zich meebrengen, maar met de verschillende digitale toetsvormen die er zijn, kunnen we de kwaliteit van het onderwijs verzekeren en hopelijk studievertraging zo veel mogelijk vermijden. Misschien zijn er tentamens en deadlines verplaatst of doorgeschoven, heb je nog geen ideale studieomgeving gevonden of maak je je zorgen over een proctortoets. Wij realiseren ons dan ook dat deze uitzonderlijke tijd veel flexibiliteit en inzet van jullie vraagt.

Terwijl jullie zwoegen achter de computer, laptop of tablet, blijven wij ons er samen met jullie docenten voor inzetten dat we het volgende academisch jaar ook kwaliteitsvol onderwijs kunnen aanbieden zodat jullie door kunnen studeren, tenzij je deze zomer al met een diploma op zak jouw verdere carrière kan starten.

Veel succes in de tentamenperiode en voor daarna alvast een gezonde en rustige zomerperiode gewenst!

Namens het gehele Faculteitsbestuur Geesteswetenschappen met een speciale succeswens van onze vice-decanen,

Jonatan Wirix-Speetjens (Assessor Faculteit Geesteswetenschappen)

Vice-decaan Jeroen Touwen (BA-onderwijs), vice-decaan Mirjam de Baar (MA-onderwijs) en Jonatan Wirix-Speetjens (Assessor) wensen jullie veel succes van thuis uit.