Sociaal

Stagevacature Archeologie Online

25 mei 2020

Ben jij op zoek naar een stage waar je écht wat aan hebt? Kom stage lopen bij Archeologie Online!

• Je krijgt de unieke kans meerdere maanden volwaardig mee te draaien in ons mediabedrijf. Je leert webartikelen schrijven,  bekwaamt jezelf in SEO, ondersteunt de webredacteuren op allerlei manieren, en ontdekt dus in de praktijk wat het vak webredactie inhoudt. Dergelijke praktijkervaring is heel veel waard in je verdere carrière.
  • Talent en eigen initiatief worden gezien én beloond. Heb je een goed idee voor een nieuwe rubriek? Dan kun je daar bij wijze van spreken de volgende dag al mee starten!

Wat wordt er van je verwacht?

• Je bent gek op archeologie.
  • Je hebt een neus voor nieuws.
  • Je hebt een vlotte pen.
  • Je wil graag leren schrijven voor een breed publiek.
  • Je bent secuur, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid.
  • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar.
  • Je volgt een (archeologie)studie op universitair niveau, of studeert journalistiek aan een hogeschool.
  • Kennis van sociale media en het CMS Drupal zijn een pre.

Stuur je motivatie en CV naar Diana Stockschen (Hr-manager)
Email: Diana Stockschen
telefoon: 030-6920677

Over Archeologie Online

Archeologie Online publiceert het laatste archeologische nieuws uit binnen- en buitenland. Voor liefhebbers van archeologie en geschiedenis. Opzienbarende vondsten, nieuwe opgravingen, maar ook tentoonstellingen, boeken en lezingen. De redactie organiseert leuke winacties en archeologen uit diverse werkvelden bloggen op de website. Archeologie Online is een uitgave van Virtùmedia, een mediabedrijf dat ook historische tijdschriften als Geschiedenis Magazine en Ons Amsterdam in het portfolio heeft. Meer informatie over Virtùmedia vind je hier.