Sociaal

USC Leiden start vanaf 13 mei met buitensport

13 mei 2020

Het Universitair Sport Centrum Leiden (USC) gaat vanaf 13 mei gefaseerd starten met buitensport. Je kunt alleen op het sportcomplex terecht als je lid bent van het USC en als je gereserveerd hebt. Medewerkers van het USC controleren deze reservering. Uiteraard wordt er alleen gesport volgens het officiële NOC*NSF-sportprotocol.

Tennis

Op woensdagavond 13 mei zijn de acht tennisbanen achter het clubgebouw van het USC weer open. Wil je gaan tennissen? Dan kan dat alleen als je reserveert via www.dmsonline.uscleiden.nl. De mail met de reservering laat je op locatie bij aanvang zien aan de USC medewerker.  Er wordt getennist volgens het tennisprotocol van de KNLTB

Groepslessen

Per 18 mei worden er weer groepslessen gegeven op het terrein rondom het USC-hoofgebouw. Dit betekent dat de parkeerplaats van het USC gesloten is en blijft. Ook voor de groepslessen buiten geldt dat je alleen kunt meedoen als je vooraf een les hebt gereserveerd. Wie zich nog niet fijn voelt bij sporten in de buitenlucht op het USC: de online lessen gaan ook door. Zo houden we het sportaanbod zo uitgebreid mogelijk.

Het volledige rooster voor de groepslessen vind je in de My USC Leiden app. Via de app kun je ook reserveren.

De online sportlessen van het USC volg je via:

Verenigingstrainingen

Ook zijn er per 18 mei weer verenigingstrainingen in de buitenlucht: voetbal, hockey, rugby, tennis, volleybal, lacrosse en frisbee. Dit gebeurt wederom strikt volgens de protocollen van het NOC*NSF en de sportbonden.

>>>Bekijk de protocollen op de Corona-pagina van het USC.

Ga je buiten sporten op het USC-complex? Hou je dan aan de voorgeschreven maatregelen en protocollen. Volg het laatste nieuws op de Corona-pagina van de website van het USC

Nieuws en regels buitensport USC