Nieuw in Den Haag: huisarts voor studenten

29 juni 2020

Heb je een huisarts nodig in Den Haag? Dan kun je vanaf nu terecht bij een officiële studentenhuisarts: de StudentenDoc van Huisartsenpraktijk De Doc. De praktijk heeft twee locaties in het centrum van Den Haag.

Speciaal voor (internationale) studenten

De speciale studentenhuisarts is er voor zowel Nederlandse als internationale studenten. De praktijk heeft veel ervaring met de zorgvragen van (internationale) studenten. De StudentenDoc zal ook samenwerken met studentendecanen en studentenpsychologen van de Universiteit Leiden, om zo nog betere zorg te kunnen bieden.

Verzekering

Je hebt een zorgverzekering nodig om gebruik te maken van StudentenDoc. Lees meer over zorgverzekeringen.

Schrijf je in

Om gebruik te maken van StudentenDoc moet je je van tevoren inschrijven. Wacht hier niet mee tot je zorg nodig hebt, maar doe het nu. De praktijk neemt alle studenten van de Universiteit Leiden aan.

Schrijf je in

Meer weten?

Bekijk de website van de StudentenDoc

Huisarts nodig in Leiden?

Leiden heeft ook een studentenhuisarts voor (internationale) studenten: Praktijk Boshuizen.