Studenten kunnen Leren met de Stad

14 juni 2020

Wil je als student aan de slag met een maatschappelijk vraagstuk in Leiden? Bijvoorbeeld een onderzoek doen voor je scriptie, of stage lopen bij een organisatie in de stad? Sta je aan de start van een minor of een vak waar zo’n lokaal maatschappelijk vraagstuk goed bij past, of zoek je nog een onderwerp voor een opdracht of paper voor jouw studie? Of een relevante casus in jouw vakgebied, met stakeholders uit de stad, die ook benieuwd zijn naar jouw resultaten?

Ontdek de mogelijkheden die Leren met de Stad jou biedt!

Leren met de Stad

Leren met de Stad is een project waarin we de kennis van studenten van zowel universiteit als hogeschool - en ook van docenten en onderzoekers - willen benutten voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in Leiden. Jij kunt jouw kennis dus inzetten voor actuele problemen, je leert nieuwe vaardigheden en bouwt een nieuw netwerk op.

Meer weten?

Op de website vind je meer informatie, interviews met studenten die al een project hebben gedaan, en een formulier om jouw interesse kenbaar te maken.

Leren met de Stad