Student buddy’s gezocht

9 november 2020

Lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen en een medestudent te helpen? De Universiteit Leiden doet er alles aan om studenten te ondersteunen in deze tijden van corona. We zijn op zoek naar studenten die het leuk zouden vinden om medestudenten te helpen. Je helpt je buddy met (online) mentale ondersteuning, sociaal contact en praktische tips. Als je buddy in quarantaine zit en niet online boodschappen kan bestellen, kun je tot twee keer per week boodschappen doen voor je buddy.

Wie zoeken we?

Studenten die een paar uur per week (max. 3 uur) een (internationale) student willen helpen.

Wat houdt het in?

Je benadert de student telefonisch of online, voor sociaal contact, mentale ondersteuning en het geven van praktische tips (in het geval je buddy nieuw is aan onze universiteit). Studenten die in thuisquarantaine zitten en niet zelf de deur uit mogen, kunnen je vragen maximaal twee keer per week boodschappen te doen zo lang de thuisquarantaine duurt (10 dagen).

Geef je op als buddy

Vul het aanmeldformulier in. Vervolgens neemt de coördinator van de buddy’s contact met je op.

Aanmeldformulier

Heb je zelf wat hulp nodig?