Bijna afgestudeerd? Volg de summer course De Ongebaande Weg - Learning My Way

17 juli 2020

Bijna afgestudeerd en de arbeidsmarkt op tijdens de coronacrisis? De Faculteit der Rechtsgeleerdheid organiseert in samenwerking met het Personal Development Centre van Faculteit der Sociale Wetenschappen eind augustus de summer course De Ongebaande Weg - Learning My Way om je hierbij goed op weg te helpen.

De cursus bestaat uit drie seminars met online voorbereiding. Doel is om inzicht in je eigen motieven te verankeren, je koers te bepalen, jouw talent en competenties in kaart te brengen, en de bijdrage van je studie daarin te beschouwen.

Bij afronding levert de summer course een certificaat op dat op je cv kan worden vermeld als persoonlijke en professionele ontwikkeling. De workshops staan open voor gevorderde bachelorstudenten en masterstudenten van de rechtenfaculteit. Masterstudenten aan het einde van hun studie krijgen voorrang bij plaatsing. Aanmelding graag zo snel mogelijk, uiterlijk 9 augustus 2020.

• Klik hier voor detailinformatie over inhoud van de summer course;
  • Klik hier voor achtergronden van de Learning My Way-benadering (Engelstalig);
  • Klik hier om je aan te melden voor De Ongebaande Weg.