Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Fysiek onderzoek op het FSW is hervat

6 juli 2020

Fysiek onderzoek is weer hervat op de FSW locaties. Dit betekent dat naast de online studies ook weer reguliere studies zullen plaats vinden. Bij dit onderzoek zullen alle richtlijnen van het RIVM worden nageleefd om de veiligheid van deelnemers en onderzoekers te waarborgen. 

Zie onze SONA website voor alle actieve onderzoeken en eventuele deelname.

Ben jij een student die nog credits nodig heeft om Academische Vaardigheden succesvol af te sluiten? Of ben je simpelweg geïnteresseerd in deelname aan een van de studies van het Instituut Psychologie of Pedagogiek? Geef je dan snel op voor een beschikbaar experiment.

De laboratoria zullen deze gehele zomerperiode open blijven zodat experimenten plaats kunnen vinden.

Voor vragen of problemen mail naar proefpersonen@fsw.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.