ICT & Onderwijs zoekt handige student-assistent

7 juli 2020

De afdeling ICT & Onderwijs van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is op zoek naar een student-assistent voor twee dagen per week.

Je taken

De afdeling ICT & Onderwijs is een kleine en actieve afdeling die zich bezighoudt met het goed functioneren van het Learning Management System (Brightspace) en met andere, vaak vooruitstrevende, toepassingen binnen de faculteit - denk aan weblectures, podcasts, digitaal toetsen, etc. In collegejaar 2020/2021 staat de afdeling voor een extra uitdaging, nu veel docenten en studenten Brightspace voor het eerst gaan gebruiken. Daarnaast vraagt het online en hybride onderwijs dat vanwege de coronamaatregelen aangeboden om extra ondersteuning.

De student-assistent heeft voornamelijk tot taak de ondersteuning van Brightspace en het online en hybride onderwijs.

Denk daarbij aan:

• Het geven van support aan docenten bij het gebruik van Brightspace, Kaltura Live Room, MS Teams zowel over de mail als ter plekke (voor zover mogelijk vanwege corona);
  • Het beantwoorden van vragen van docenten en studenten over Brightspace;
  • Het geven van basisondersteuning aan docenten bij het gebruik van gerelateerde applicaties zoals Turnitin, Presenterswall, weblectures, etc.;
  • Het organiseren van en assisteren bij Brightspace-workshops voor docenten.

Je profiel

• Je bent een actieve rechten- of criminologiestudent (Ba2/Ba3/master) die beschikt over een Leids propedeusediploma;
  • Je bent vanaf half augustus 2020 (later in overleg) ten minste 12 uur per week beschikbaar voor de duur van minimaal een jaar;
  • Je bent digitaal vaardig en hebt affiniteit met ICT;
  • Je bent een organisatietalent, praktisch ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent communicatief vaardig, servicegericht, nauwkeurig en zelfstandig.

Solliciteren

Interesse? Stuur voor woensdag 5 augustus een sollicitatiebrief met cv en cijferlijst in pdf naar Erik Reinders (e.reinders@law.leidenuniv.nl).