Introductieweek voor internationale studenten OWL is op zoek naar crewleden

13 juli 2020

OWL is looking for guides and crew!

Orientation Week Leiden (OWL) organiseert de introductieweek voor nieuwe internationale studenten van 24 tot 28 Augustus. Om onze internationale studenten een kleine voorsprong te geven in hun Leidse studentenleven, hebben we enthousiaste crewmembers nodig!

OWL laat de studenten kennismaken met hun faculteit, de studieverenigigen en het Nederlandse studentenleven in het algemeen. De week vond voor het eerst plaats in 2013 en sindsdien luiden elk jaar meer dan 1000 studenten hun Nederlandse studentenleven bij ons in.

Dit jaar bestaat het programma naast een fysiek gedeelte ook uit een virtueel deel. Ondanks de COVID-19 crisis, wil de universiteit alsnog de OWL-belevenis geven aan alle nieuwe studenten van onze universiteit.

Mis het niet, kom bij het team en help ons een fantastische week neer te zetten!
Meld je aan via de website: https://orientationweek.org/.

Stadswandeling tijdens OWL. Foto: Simone Both