Je kunt weer binnen sporten bij het Universitair Sportcentrum

1 juli 2020

De overheid heeft aangekondigd dat sportscholen vanaf 1 juli weer binnensport mogen aanbieden. Dat betekent dat je bij het USC in Leiden en Den Haag weer welkom bent om binnen te sporten.

Hoewel bijna alles weer bij het oude is in USC Leiden, Plexfit en USC The Buzz, zijn er een paar extra maatregelen om te zorgen dat je veilig kunt sporten.

USC Access Control App
De vingerscan bij de toegangspoorten is vervangen door een QR-code in de nieuwe USC Access Control App. Download de app voor Android of Apple voor je komt sporten.

Gezondheidscheck
Als je aankomt, stelt een medewerker van het USC je een paar vragen over je gezondheid. Je mag alleen naar binnen als je gezond bent.

Aankomst en vertrek
Je mag niet eerder dan 10 minuten voor de start van je gereserveerde les of activiteit aankomen. Verlaat na afloop de ruimte zo snel mogelijk en zonder opstoppingen te veroorzaken.

Andere voorzieningen
Je kunt de kleedkamers en douches weer gebruiken, maar we raden je aan om je thuis te verkleden en te douchen. Voor iets te eten of drinken kun je weer terecht in het café, maar hier moet je wel anderhalve meter afstand houden.
De buitensportvoorzieningen zijn ook nog steeds beschikbaar, dus je kunt ook buiten sporten.

Van tevoren reserveren nog steeds verplicht
Vergeet niet dat je nog steeds van tevoren moet reserveren voor je les of activiteit via de My USC Leiden Sports App.

Lees meer op de website van USC Leiden en USC The Buzz.