Sociaal

Mentorduo’s gezocht voor de EL CID-week

23 juli 2020

De 51ste EL CID-week belooft een unieke introductieweek te worden. Met een mix van online en offline verwelkomen we dit jaar de nieuwe studenten. Wil je daaraan bijdragen? We zoeken nog mentoren.

De EL CID vindt dit jaar plaats van woensdag 5 t/m woensdag 19 augustus. In deze periode krijgen de eerstejaars studenten een digitaal programma aangeboden van woensdag 5 t/m vrijdag 7 augustus. Van zondag 9 t/m woensdag 19 augustus vinden er tien fysieke dagen in Leiden plaats, waarbij ieder mentorgroepje één dag in Leiden wordt uitgenodigd.

In deze uitdagende tijd zijn het de mentoren die het verschil kunnen maken: zij zijn als het ware het bindmiddel om de eerstejaars een goed welkom te bezorgen in de stad. Mentorduo’s begeleiden hun mentorgroepjes in totaal vier dagen: drie virtuele dagen en een fysieke dag in Leiden. Daarnaast moeten de mentoren beschikbaar zijn op 3 augustus, zodat ze instructies kunnen ontvangen tijdens de Mentorendag.

Lijkt het jou leuk om hieraan bij te dragen? Mail dan nu naar tmt2020.elcid@gmail.com en meld je samen met een medementor aan!